Om Magnoliegården

Magnoliegården er en døgnbehandlingsinstitution, beliggende i Stevns Kommune. Vi modtager børn fra kommuner i hele landet.

Magnoliegården er en ombygget gård, hvorpå der er opført flere bygninger, således at børnene kan bo i små familielignende huse. Vi ligger i naturskønne omgivelser nær Grubberholm Skov og 9 km syd for Køge med togforbindelser indenfor 800 meter.

På Magnoliegården arbejder vi med implementering af dynamisk miljøterapi. Det betyder, at vi med hele miljøet tager udgangspunkt i, at vi som mennesker lever i relationer og at anerkendende relationer er forudsætningen for vækst hos det enkelte menneske.

Det forudsætter bl.a., at alle medarbejdere arbejder med et solidt personligt og fagligt engagement og formår at møde andre mennesker med anerkendelse af, at de tænker, føler og handler som de gør.

Herudfra arbejder vi på, at børnene får en ny forståelse og indsigt i deres liv, personlighed og problemer og i løbet af processen udvikler nye og mere hensigtmæssige måder at handle på.

Omsorg, anerkendelse, tillid, tydelighed, ansvarlighed og kontinuitet er bærende elementer i vores behandling og rådgivning.